Diam lebih baik, tapi.... by shahrul hairy


Orang kata, kalau tak tahu diam saja,
Orang kata, kalau tahu pun, diam saja,
Orang kata, kalau buat-buat tahu, diam juga,
Dan...
Orang tak kata, kalau kau tahu HAK kau, nak diam juga?

Susah aku nak cerita dalam blog nie. Makin lama makin tak best pulak. Blog aku best, tapi orang yang "dekat" dengan aku tu yang makin tak best. Meloya je aku tengok. Makin sampah. Nasib baik dalam dunia online tak de yang sampah lagi menyampah! Oh Tuhan, lindungi aku dari orang yang suka makan daging busuk tiap2 hari.. aku tak suka.. serius tak!

chaw!

Share this:

4 comments:

fyna said...

kadang2 berdiam tue lbey baek..
;)




jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

mynewmenadieya said...

amboi,,,betul2 lepas geram ni,,,
menyampah kt aku ke?
huhu,,,,sory,,smlm bru nk pickup ko da ltk phne da,,hehe,,chill (^_^)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Fyna:

Thanks drop here.. sure visit your blog! =)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Nad:

wakakak.. lepas tak lepas la.. janji bukan ko person yg aku attack ittueww.. hahaa!

Tu la ko lmbt sgt pick up phone! huhuh~