Shahroll nak belanja makan??OMG!! by shahrul hairy




Hello guys! just short update. Di blog utama aku sekarang sedang menjalankan satu pertandingan blog yang aku buat KHAS untuk blogger-blogger Malaysia yang ada blog untuk menyertainya. Ikut lah macam mana korang nak update, idea yang menarik dan sebagainya, seperti apa yang dipinta dalam syarat-syarat.

Hadiah? makan di Nandos Setia City Mall, Selangor. Kalau rasa-rasa dah lama tak update blog, why not ambil peluang ni kan? HEHE!


semoga berjaya guys! waiting post from y'll =)

Share this:

2 comments:

azieazah said...

Selamat makan-makan!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...