(crime) Penjenayah bangsa asing di Malaysia!!! Apa tindakan KDN? by shahrul hairy4 jam dalam neraka 10 setan

SUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas ‘diculik’ ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini.

Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.

Sumber polis berkata, seorang daripada lelaki terbabit mengacukan parang ke arah mangsa sebelum memaksanya masuk dan duduk di kerusi belakang kereta dinaiki mereka.

“Mangsa yang ketakutan dan tidak mampu melawan dibawa ke sebuah rumah flat di kawasan berhampiran dan di situ ada lapan lagi lelaki warga Myanmar menunggu.


“Dua daripada suspek mengikat kaki serta tangan mangsa sebelum seorang demi seorang merogolnya tanpa belas kasihan biarpun mangsa merayu dikasihani,” katanya.

sumber: MyMetro

Share this:

2 comments:

HannaNana Swift said...

eishh..manusia zaman sekarang ie makin kejam+menakutkan..gerr. :(

shahrul hairy said...

Hanna:

memang menakutkan bila berdepan 10 manusia bertopengkan syaiton dan BANGSA ASING pulak tu! memang panas hati je baca artikel ni... SEDIH!